Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles .Soldate skree Musiek speel Jy sal ophou, Nayman. Beide jy en jou probleme sal stop. Wie sal dit keer? Musiek speel Die seël van Genghis Khan. Musiek speel Nökers! Aanval. Aanval! Nayman skree Aanval.

Nayman skree Kommandant Nayman beveel! Staan op! Ek is die regte eienaar van die rob. Jy. Jy het dit gedoen, Osman. Jy! Jy het tyd gemaak. Jy wou regtig tyd bespaar. Ek het direk voor jou gestaan. Jy was die een wat die Alpe voorgestel het.

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles

Wat is dit? Het jou plan nie gewerk nie? Is dit hoekom jy soos ‘n hond raas? Ek sweer vir Gök Tengri… …Ek sal jou doodmaak, Osman. Ek sal doodmaak! Aktemur. Die speletjie wat jy saam met my ma Osman Bey gespeel het… …dit sal nie goed wees as hy uitvind nie. Alchicek. Jy weet ook dat ek dit moes doen.

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles
Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles

My ewige moeder sal my verstaan. Musiek speel Dank die Here. Musiek speel O God, my kinders. Jy het my Öktem se vertroue teruggeneem. Dank die Here. Ons het dit gekoop, ons het dit gekoop. Ons het nie die bloed van ons dapper manne vergiet nie. Ek het geweet jy sal nie my vertroue verraai nie.

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 With Urdu Subtitles

My seun. Musiek speel Dankie, ma. Ons het die fort geneem. Dit sal ook Nayman se beurt wees. Hopelik. My dogter. Dit was maklik, nè? Die Alpe het jou langs die pad van jou vaardighede vertel. Masallah. Wie het jou van binne gehelp? Wie sal Ana help? Daar is nie so iets nie. Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles.

Ek en Alçiçek het die Alpe deur die geheime gang geneem. Dit is wat hulle gesê het. Hm. Goeie more my baba. Goeie more my baba. Versprei die nuus oral. Sê… …Aktemur, die heer van Kargın Obası… …Hy het Marmaracık weer ‘n Turkse tuisland gemaak.. Musiek speel Hier gaan jy.

Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 1 In Urdu Subtitles

Ons het meer werk. Ons land besoedel deur ongelowiges… …kom ons maak dit skoon. Meneer Aktemur. Musiek speel Sit nou jou swaard neer… …en gee oor, Nayman. Nooit! Vang dit! Gille en swaarde Musiek speel Hou die kamera ook. Skreeu Ek sterf nie vandag om jou dood te maak nie.

Osman! Ek sal kom om jou dood te maak. Komaan, jou einde het gekom. Jy kan my nie doodmaak nie. Jy sal nie eers ‘n staat kan stig nie. Kom ons. Kom ons! Ag! Osman! Neem dit weg. Musiek speel So, jy is meneer Osman. So, jy is Gazan Khan se bevelvoerder. Bagatur.

Mahrem Episode 9 In Urdu Subtitles

Bevelvoerder Bagatur. Dankie. Welkom, bevelvoerder. Ons verwelkom u, meneer Osman. Ons het die brief ontvang wat jy aan Sultan Alaaddin gestuur het. Toe ons by Talay aankom urgut Bey het hom reeds vermoor.Ons het saam met meneer Turgut na u vaderland gekom. Ons het hierdie verraaier gevang.

Bevelvoerder. Hierdie verraaier sal nooit vry wees nie. Daaroor kan jy seker wees. Ek het hier gekom… …ek het nie gekom om die verraaier van my weg te kry nie. Hy het geen krag meer nie. Dankie. Maar sodat ek nie bekommer nie… …my alpe sal ook saam met jou kom. Vertrou jy ons nie, Osman Bey? Alparslan büyük selçuklu Season 3 Episods 60 Urdu Subtitles.

Alparslan büyük selçuklu Season 3 In Urdu Subtitles

Astagfurullah. Maar die meeste voorsorgmaatreëls veroorsaak nie siektes nie. Nökers. Ons keer terug na jou huis. Die Alpe sal ons ook vergesel. Jy het ‘n mooi manier. Dankie. Alpe! Jy sal die bevelvoerder vergesel. Kom ons. Alpe. Rus lekker. Die aanval sal voortduur. Cenk begin net vir ons. – Dankie meneer. – Dankie meneer. Ons gaan na Turgut Bey.

Kom ons. Musiek speel Waarheen sal hulle Nayman, my Valide Sultan, neem? Osman is na ‘n wedstryd, Celali. Maar ons sal uitvind wat gebeur het. Is daar enige nuus van Karavul af? Hy weet ons sal hier ontmoet.